Kijkers nemen ‘Thuis’-schrijvers zwaar onder vuur: “Hoe kunnen ze dat nu doen?” Buitenland
Buitenland

Kijkers nemen ‘Thuis’-schrijvers zwaar onder vuur: “Hoe kunnen ze dat nu doen?”

Kijkers nemen ‘Thuis’-schrijvers zwaar onder vuur: “Hoe kunnen ze dat nu doen?”

De scenaristen van ‘Thuis’ liggen de laatste dagen onder vuur en dat heeft allemaal te maken met hoe de verhaallijn rond de gemene Jacques zich ontplooid. Rosa, de vriendin van Jacques zou blind van liefde zijn geworden.

Rosa speelt al sinds het prille begin mee in ‘Thuis’ en bijna 25 jaar lang was ze een sterke, zelfstandige dame die niet op haar mondje gevallen was. Haar relaties verliepen dan ook niet altijd even voorspoedig, net omdat Rosa zo’n sterk karakter heeft. Of beter: hád. Want de kijkers vinden het straf dat de uitbaatster van wijnshop StevenSon plots zo volgzaam is geworden.

"Dit is niet meer realistisch"

“Hoe kunnen de schrijvers nu van Rosa, zo'n straffe madam, ineens zo'n onzeker, volgzaam typetje maken? Dat vind ik bijzonder onrealistisch”, schrijft een trouwe kijker op een van de vele ‘Thuis’-fanfora.

Een ander gaat volmondig akkooord. “Ja, en iemand waarmee je sinds kort een relatie hebt in je testament zetten? Zeker als je een dochter hebt? Dat is toch niet geloofwaardig? En al zeker niet als je zo een zelfstandige vrouw bent als Rosa. Rosa is een sloef aan het worden en dat wringt een beetje. I don' t buy it.”

“Rosa heeft nu wel echt een overdreven volgzame rol gekregen”, vindt een ander. “Waarom hebben ze dit nu gedaan? Dit is niet meer realistisch. Want vroeger zag Rosa werkelijk alles, maar nu merkt ze niks op aan die Jacques, de grootste slechterik die we ooit hebben gehad.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws