Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Verheyen Sport
Sport

Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Verheyen

Club Brugge krijgt belangrijk nieuws over komst van Verheyen

Gert Verheyen hield het vorige week voor bekeken als trainer van KV Oostende. Her en der werd al gesuggereerd dat hij bij zijn gewezen werkgever Club Brugge Ivan Leko kon opvolgen. Of het ook zover komt, moet nog blijken.

Nu heeft Club overigens belangrijk nieuws gekregen over de eventuele komst van Verheyen. Volgens Hugo Broos, sportief directeur en momenteel ook interim-trainer bij Oostende, moeten ze in het Jan Breydelstadion nog eens goed nadenken vooraleer ze Verheyen T1 maken.

"Bij Club Brugge ook ambetante karakters"

"Of Verheyen het makkelijker zou hebben bij Club Brugge? Bij Brugge of Anderlecht heb je een kwalitatief betere ploeg, maar ook daar zitten ambetante karakters", waarschuwt Broos Verheyen en blauw-zwart in Het Nieuwsblad.

"Zelf werd ik kampioen met Club, maar Spehar hing het hele seizoen mijn keel uit. Slechte mentaliteit, maar als coach moet je daarmee omgaan. Dat moet Verheyen nog leren. Pas op, iedereen maakt fouten, hè. Bij RWDM gooide ik Dirk Devriese er ook uit en twee maanden later moest ik hem met hangende pootjes terughalen omdat we niet meer wonnen.”

(Lees verder onder de foto)

"Verheyen wordt ooit een topcoach"

Toch gaat Broos er nog steeds van uit dat Verheyen over alle troeven beschikt om het te maken als trainer. "Ik geloof echt dat Verheyen ooit een topcoach wordt, maar hij is nog te perfectionistisch. Dat werd ondraaglijk."

"Als Gert training gaf en er waren 23 spelers goed, dan was hij niet tevreden. Ze moesten alle 25 goed zijn. Iedereen moest vol vuur zitten, iedereen moest er 200 procent voor leven. Zoals hij dat zelf deed. Hij bleef daar maar energie in ­steken, terwijl niet alle profvoetballers zo zijn. Sommigen kun je niet veranderen

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws