Dinsdag 6 April 2021 - 07:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Sven uit ‘Blind Getrouwd’ verrast: “Toen pas hoorde ik dat Veerle ermee wou stoppen”

Sven uit ‘Blind Getrouwd’ verrast: “Toen pas hoorde ik dat Veerle ermee wou stoppen”

Wat aangekondigd werd als een wondermooie primeur - voor de eerste keer twee vijftigers in ‘Blind Getrouwd’ - draaide uit op een nachtmerrie voor Veerle en Sven. Veerle besloot al sneller dan gedacht de handdoek in de ring te gooien, iets wat Sven dan weer niet zag aankomen. Hij is vooral teleurgesteld.

“Ik wou toch op z’n minst de kans krijgen om mijn zeg te doen tijdens het beslissingsmoment”, zegt Sven in een gesprek met Dag Allemaal. “Ik had een nauwkeurig uitgebalanceerde speech voorbereid, daar wou ik ‘Blind Getrouwd’ mee afsluiten. Die kans heb ik niet gekregen, en dat voelt bitter aan.” 

“Ik heb geprobeerd om er een fijne tijd van te maken”, zegt Sven over zijn deelname. “Dat was voor mij de doelstelling ook. Het project zou geslaagd zijn als we er alles aan gedaan hadden om elkaar op die paar weken tijd beter te leren kennen, om dan op een correcte manier een beslissing te nemen.” 

"Ik begrijp haar keuze"

Het einde van zijn ‘Blind Getrouwd’-avontuur liep dus af met een sisser. “Ik had die beslissing van Veerle dan ook allerminst verwacht”, aldus Sven. “Ik hoorde er de dag zelf voor het eerst van. Maar kijk, ondertussen is er ook al wat tijd verstreken, en begrijp ik wel waarom zij die keuze voor zichzelf moest maken.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws