Dinsdag 6 April 2021 - 12:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

'Familie’-fans compleet in shock: “Waarom zegt niemand daar iets over?”

'Familie’-fans compleet in shock: “Waarom zegt niemand daar iets over?”

In ‘Familie’ zit het momenteel helemaal verkeerd tussen Zjef en Rudi. Zjef blijft Rudi maar uitdagen en dat zien de fans niet graag gebeuren. Op de sociale media reageren zij verbolgen op het gedrag van Zjef.

“Zjef is er zwaar over aan het gaan”, schrijft iemand. “Hij papt zomaar aan met die Spaanse jongen (Joaquin, de rol die gespeeld wordt door acteur Antony Arandia, nvdr.), maar hij is nog wel getrouwd met Rudi, hè. Dat vergeet hij precies. Als hij naar bed gaat met iemand anders, dat is er los over, vind ik.” 

“Ik ben zó gechoqueerd door Zjef!”, lezen we nog. “En waarom zegt niemand iets over Zjefs gokverslaving? Rudi heeft hem daarna ook nog een kans gegeven, hè”, waarop een ander reageert: “Inderdaad, hij heeft zelf ook genoeg uitgestoken en zocht een excuus om vreemd te gaan. Bovendien, waarom zou je tegen Zjef iets zeggen? Een uur later weet heel het dorp het. Of gebruikt hij het ooit tegen hem.”

En ook: “Ik vind het zo erg voor Rudi wat Zjef heeft gedaan. Dit is puur bedriegen. Schaam u, Zjef! Ik hoop dat Rudi die halve zot nooit meer terug in huis neemt.”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws