Dinsdag 6 April 2021 - 16:30   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Peter Van de Velde doet straffe onthulling over het vervolg van Jacques in ‘Thuis’

Peter Van de Velde doet straffe onthulling over het vervolg van Jacques in ‘Thuis’

De verhaallijn van Jacques blijft de gemoederen van de ‘Thuis’-kijkers beroeren. Na zijn telefoontje naar Reinhilde zagen de fans de blik van de duivel in zijn ogen. Zij verwachten dan ook dat Jacques nog voor heel wat ophef zal zorgen de komende weken.

“Zo spannend, deze verhaallijn”, schrijft iemand op een van de vele 'Thuis'-fansites. “Jacques zal nog voor vuurwerk zorgen! Alles geven, Jacques!” Deze opmerking kon Peter Van de Velde, die de rol van de slechterik speelt, niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Peter staat er namelijk om bekend dat hij regelmatig de confrontatie met de ‘Thuis’-kijkers aangaat op de social media.

“Ge moogt gerust zijn”, lachte de acteur in zijn reactie. De trouwe 'Thuis'-aanhang vindt het natuurlijk geweldig dat een klasse-acteur als Peter zich niet te goed voelt om zich te mengen in de online debatten over de verhaallijnen. Zij vinden het dan ook erg jammer dan hij binnenkort verdwijnt uit de serie.

"‘Thuis’ zal ‘Thuis’ niet meer zijn zonder hem"

“Wat zijn wij toch gelukzakken dat we kunnen genieten van dergelijke formidabele acteurs”, laat iemand weten. “Dit is echt genieten. Het scenario is wat het is, maar ik zal het personage ‘Jacques’ echt missen. ‘Thuis’ zal ‘Thuis’ niet meer zijn zonder hem. Het ga je goed, ik denk dat je in het werkelijke leven een aangename mens bent. Respect voor Peter Van de Velde!"

TAGS  I  Peter Van de Velde  I  Thuis  I  Jacques  I  shownieuws