Woensdag 7 April 2021 - 07:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ komt verrassend uit de hoek: “Met hem zou ik mijn pensioen wel willen delen”

Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ komt verrassend uit de hoek: “Met hem zou ik mijn pensioen wel willen delen”

Het ‘Blind Getrouwd’-verhaal zit erop voor Sven en Veerle. Een echte verrassing is dat niet, aangezien het na de fotoshoot van hun huwelijk nooit meer goed kwam tussen de twee.

“Voor alle duidelijkheid, Sven heeft me nooit lastiggevallen”, benadrukt Veerle in een gesprek met Dag Allemaal. “Maar tijdens die shoot voelde ik me door hem niet gerespecteerd in mijn grenzen. Daarom hield ik hem wat op afstand, maar Sven begreep dat niet. Wellicht voelde hij zich afgewezen…” 

"Ik sta er zeker voor open"

“Uiteindelijk waren het de trouwfoto’s die mijn beslissing ingeluid hebben”, laat Veerle weten. “Toen ons werd gezegd dat we ’s avonds nog eens naar die foto’s zouden kijken, met expert Filip… Ik ben helemaal geblokkeerd. ’t Zou te veel pijnlijke gevoelens naar boven hebben gehaald.”

Sven wordt dan toch niet de ware voor Veerle. Toch heeft zij de liefde nog lang niet afgeschreven. “Ik zou mijn pensioen over tien jaar toch wel willen delen met iemand die ik graag zie", bekent Veerle. "Voorlopig heeft er zich nog niemand aangediend - ik heb ook m’n sociale media afgesloten, moet ik zeggen. Maar ik sta er zeker voor open.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws