Woensdag 7 April 2021 - 11:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Davy uit ‘Blind Getrouwd’ waarschuwt Hanne: “Zo wordt het moeilijk, vrees ik”

Davy uit ‘Blind Getrouwd’ waarschuwt Hanne: “Zo wordt het moeilijk, vrees ik”

Tussen Davy en Hanne gaat het maar moeizaam in ‘Blind Getrouwd’. Story wist Davy te strikken voor een gesprekje en schotelde hem enkele vragen voor. Zo wilde het weekblad wel eens weten wat hij het allerbelangrijkste vindt in een relatie.

“Openheid, vertrouwen en - o, ironie - communicatie vind ik heel belangrijk”, aldus Davy. “Het zijn classics, maar zonder deze basis wordt een relatie moeilijk, vrees ik. Persoonlijk vul ik dit heel graag aan met humor en passie. Niets zo dodelijk als een relatie zonder vuur of pit.”

Dat Davy een erg sportieve man is, kwamen we ook al te weten. “Doorzettingsvermogen is wat me het meest typeert, tijdens triatlon en lange trialruns, maar ook tijdens lastige gesprekken”, laat hij weten.

Liefde voor Sonic Youth

In ‘Blind Getrouwd’ wordt elke week weer duidelijk hoe belangrijk muziek is voor Davy. De liefde voor muziek kreeg hij dankzij Haverrock, een festival dat in zijn jeugd naast zijn ouderlijk huis plaatsvond. “Ik keek enorm hard op naar de grungebands die in de vooravond stonden geprogrammeerd, daar ligt de kiem van mijn liefde voor Sonic Youth. Ik heb er een introductie gekregen in feestvieren en stagediven.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws