Woensdag 7 April 2021 - 18:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ weet niet wat ze hoort over haar en Sven: “Ik spreek dat absoluut tegen”

Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ weet niet wat ze hoort over haar en Sven: “Ik spreek dat absoluut tegen”

Veerle en Sven zullen het liefdesgeluk niét bij elkaar vinden. Dat was al een hele tijd duidelijk, maar zondag hakte Veerle de knoop dan maar zelf door: ze besliste om stante pede een punt achter hun huwelijk te zetten.

Het huwelijk van Sven en Veerle ging eigenlijk al met een valse noot van start. Na de fotoshoot - waarbij Sven zich niet bepaald van zijn charmantste kant liet zien - blokkeerde Veerle helemaal. Wat volgde, was een aaneenschakeling van sarcastische opmerkingen en ongemakkelijke momenten. Vooral Veerle kreeg van de kijkers de volle laag over zich heen: zij zou zich niet hebben willen inzetten voor het ‘experiment’.

"Ik was wel degene die activiteiten voorstelde"

“Ik spreek dat tegen, ik heb wél lang gezocht naar een connectie”, benadrukt Veerle in Dag Allemaal. "Ook al zal onze dynamiek van in ’t begin verkeerd, ik was wel degene die activiteiten voorstelde en een deel van m’n leven wou tonen aan Sven. Eens gaan fitnessen, wandelen met de hond. Maar zijn wereld kreeg ik nooit te zien.”

“Tijdens de huwelijksreis heb ik Sven gezegd dat we ze nog iets leuks van zouden maken", aldus Veerle. "Maar dan zag ik bij thuiskomst toch weer die enorm hoge verwachtingen bij hem, de manier waarop hij zich voor me uitsloofde. En daar voelde ik me niet op m’n gemak bij. Na de shoot voor de trouwfoto’s heb ik me trouwens nooit meer op m’n gemak gevoeld bij Sven.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws