Martinez hoopt op verrassende comeback bij Rode Duivels van deze speler Sport
Sport

Martinez hoopt op verrassende comeback bij Rode Duivels van deze speler

Martinez hoopt op verrassende comeback bij Rode Duivels van deze speler

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag zijn selectie voor de nakende interlandbreak bekend. Romelu Lukaku werd opgeroepen, maar er staat wel een groot vraagteken achter de spits van Manchester United. Big Rom sukkelt immers met een blessure aan de voet.

"De kans dat hij fit geraakt is fifty-fifty", zegt Martinez bij Het Nieuwsblad over Lukaku. "We hebben een goede relatie met Man United. Hij kan er niet meespelen dit weekend. Maar we hebben vertrouwen dat zijn situatie snel kan veranderen. Maandag nemen we de beslissing."

Dat opent perspectieven voor Christian Benteke. Martinez hoopt op een verrassende comeback van de Crystal Palace-aanvaller. “Benteke is helemaal fit. Hij heeft veel knieproblemen gehad, maar die zijn al een tijdje helemaal opgelost. Benteke heeft voor vijf goals en twee assists gezorgd in zijn laatste vijf interlands, vergeet dat niet", aldus de bondscoach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws