Hanne van K3 over opvolger van Klaasje: “Dat zal vreemd aanvoelen met een jongen” Buitenland
Buitenland

Hanne van K3 over opvolger van Klaasje: “Dat zal vreemd aanvoelen met een jongen”

Hanne van K3 over opvolger van Klaasje: “Dat zal vreemd aanvoelen met een jongen”

Begin februari maakte Gert Verhulst bekend dat Klaasje Meijer stopt met K3. Voor de Nederlandse zangeres is het tijd voor iets nieuws. Dat betekent dat K3 alweer op zoek moet naar een opvolger voor ‘de blonde’.

“Ik kan me er eerlijk gezegd nog niets bij voorstellen”, zegt Marthe in Dag Allemaal. “Mocht onze nieuwe collega een jongen zijn, dan sta ik daar zeker voor open. Al zal er dan veel bij komen kijken om het verschil met drie meisjes op te vangen.”

“We gaan de zoektocht van heel dichtbij meemaken”, laat Hanne weten. “Het belangrijkste is dat we iemand vinden die past bij Marthe en mij, dat het klikt. Ik ga ervan uit dat de perfecte persoon om Klaasje te vervangen ertussen zit.”

“En wordt het een jongen?”, blikt Hanne vooruit. “Als het een hetero is, zal een knuffel op het einde van een videoclip misschien wel wat vreemd aanvoelen”, lacht ze. “Bij K3 is er soms het rock-’n-roll-gegeven dat we ons tijdens een optreden moeten omkleden in een kleine ruimte. Dan kan je niet zeggen: ‘Ga jij maar buiten’”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws