Donderdag 8 April 2021 - 09:30   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Vreemde karaktertrek speelt Davy uit ‘Blind Getrouwd’ parten: “Ik weet dat het bizar is”

Vreemde karaktertrek speelt Davy uit ‘Blind Getrouwd’ parten: “Ik weet dat het bizar is”

Davy leerden we in ‘Blind Getrouwd’ kennen als een aimabele en moedige jongeman. Hij stortte zich, ondanks dat hij stottert, vol goede moed in het ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Hij laat het stotteren zijn leven dan ook niet bepalen.

Toch ziet hij er erg van af dat hij soms moeilijk uit zijn woorden komt. “Het is het pijnlijkst wanneer ik niet goed spreek bij mensen die ik heel graag heb”, laat Davy weten in een gesprek met Story. “Bij vrienden en familie spreek ik heel goed, maar het gaat weleens minder bij mensen naar wie ik opkijk of die ik graag heb.”

Davy is een fervent sporter, maar wat zou hij het liefst veranderen aan zijn lichaam? “Mijn volledige fysiometrie. Ik heb een nogal boertige lichaamsbouw", klinkt het. "Door de vele fietskilometers vallen mijn dijen nogal breed uit. Dat zorgt er ook voor dat ik een afschuwelijk lompe loopstijl heb.”

"Ik ontzeg me zo ook een deel van mijn broodnodige slaap"

De echtgenoot van Hanne onthult ook nog een eigenaardige karaktertrek van hem. “Bizar genoeg zet ik mijn wekker altijd een kwartier of een halfuur vroeger dan ik daadwerkelijk moet opstaan”, aldus Davy. “Dat is vervelend en ik ontzeg me zo ook een deel van mijn broodnodige slaap. Want slaap is de vierde training.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws