Donderdag 8 April 2021 - 10:30   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Elke Clijsters openhartig: “Daarom is het helemaal misgelopen tussen mama, Kim en mij”

Elke Clijsters openhartig: “Daarom is het helemaal misgelopen tussen mama, Kim en mij”

In ‘De Bachelorette’ zagen we reeds dat Elke Clijsters, de zus van tennisster Kim Clijsters en dochter van voetballegende Lei Clijsters, een erg hechte band heeft met haar mama Els. Toch liep hun relatie niet altijd even vlot. Nadat Els besliste om Lei te verlaten, praatten moeder en dochter haast niet meer.

“Die periode waarin we niet met elkaar babbelden: ik vind dat nog altijd vreselijk”, geeft Elke toe in Het Laatste Nieuws. “Dat was niet nodig. Gelukkig hebben mama en ik nu een ontzettend goede band. Ik kan met alles bij haar terecht.” Het is een pijnlijke herinnering, maar deze periode hebben ze afgesloten.

"Ik heb ook beseft dat ik ontzettend veel aan mijn mama te danken heb”, aldus Elke. “Toen ik als jong meisje tenniste, was mama bijvoorbeeld altijd degene die met mij meeging als ik een toernooi had. Mama was mijn rots in de branding.” 

“Maar ook: papa was mijn grote held. Een jaar nadat mama en papa beslisten om uit elkaar te gaan, was papa ook ziek geworden (Lei Clijsters stierf in 2009 aan de gevolgen van kanker, nvdr.). Toen liep het mis tussen mama, Kim en mij. Maar dat ligt achter ons”, besluit ze.

TAGS  I  Elke Clijsters  I  Lei Clijsters  I  The Bachelorette  I  shownieuws  I  Kim Clijsters