-->

Herman Brusselmans vreest het ergste: “Zo lang ga ik niet meer leven”

Herman Brusselmans vreest het ergste: “Zo lang ga ik niet meer leven”
Vrijdag 9 April 2021 - 11:30   I   Foto: Photonews   I  

Herman Brusselmans heeft nu al enkele jaren een relatie met de bloedmooie Lena. Aanvankelijk werd er veel kritiek geuit op het leeftijdsverschil - Herman is 63, Lena is 29 -, maar daar trok het koppel zich nooit veel van aan.

“We leerden elkaar kennen recht voor mijn deur”, zegt Herman over hun eerste ontmoeting in ‘Kat Zonder Grenzen’. “Ik had in een interview eens gezegd dat ik single was en zij vond het niet kunnen dat een man zoals ik vrijgezel was. Dus waagde ze haar kans en wachtte ze voor mijn deur tot ik buitenkwam. Dan vroeg ze of ik met haar iets wou gaan drinken.”

"Ik ga niet meer leven tot ons kind veertig is"

Aan tafel bij Kat Kerkhofs bekent Herman dat zij klaar zijn voor een volgende stap: hij en Lena beginnen namelijk aan kinderen te denken. De auteur beseft ook dat hij zijn kind niet tot aan het volwassendom zal zien opgroeien. “Als we nu een kind krijgen, ga ik niet meer leven tot dat veertig is. Maar als ik het kind tien, vijftien jaar bij mij kan krijgen, zou dat mooi zijn.” 

Vóór zijn relatie met Lena dacht Herman nooit eerder aan kinderen. “Dat komt omdat ik in mijn carrière veel gewerkt heb. Ik werkte dan vooral ’s nachts, dus toen had ik geen tijd voor kinderen. Maar ook mijn ex-partners hadden geen uitgesproken kinderwens, dus is het er tot nu toe nog niet van gekomen.”