Donderdag 8 April 2021 - 19:30   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-kijkers dreigen massaal af te haken: “Als dat gebeurt, kijken we niet meer”

‘Thuis’-kijkers dreigen massaal af te haken: “Als dat gebeurt, kijken we niet meer”

Na het slechte nieuws over zijn mislukte chemo, luchtte Bob in ‘Thuis’ zijn hart bij dokter Judith. Zijn strijdlust was op en hij verloor even de hoop. De kijkers leven heel erg mee met Bob, maar hebben toch enkele opmerkingen.

“Ik vind dit een te zwaar onderwerp voor ‘Thuis’”, schrijft iemand op de ‘Thuis’-fanfora. “Ik vind dat ‘Thuis’ vooral ontspannend moet blijven. Alle leed komt terug bij mensen die het echt hebben meegemaakt, dat is niet fijn.” Velen gaan ermee akkoord dat de verhaallijn van Bob toch wat te deprimerend is. 

“Ik kijk al jaren, maar in deze trieste tijd mag het wel wat opgewekter worden”, klinkt het. “Lachen kunnen we tegenwoordig ook al niet veel meer in soapseries of andere programma’s.” “Ik hoop niet dat Bob doodgaat”, zegt een fan. “Ik vind het te veel drama. Hier kan ik niet van ontspannen. Sorry, maar zo denk ik er over.”

"Als Bob sterft, kijken we nooit meer naar 'Thuis'"

Natuurlijk zou een eventueel overlijden van Bob, toch een van de populairste personages, tot heel wat verdriet leiden. “Als Bob sterft aan kanker, kijk ik nooit meer naar ‘Thuis’”, benadrukt een trouwe kijker. “Voila, goed gezegd”, reageert een ander. “Ik kijk dan ook niet meer, ik kijk naar ‘Thuis’ voor de ontspanning!” 

"Het verhaal over kanker bij Bob begon heel goed, maar nu is alle geloofwaardigheid weg. Spijtig dat er al opnamen zijn gemaakt en dat terugdraaien niet mogelijk is. Spijtig, spijtig, spijtig. Dit is werkelijk een verloren kans.”

“Bob mag zeker niet uit de serie, wij houden zo van hem!”, lezen we nog. En ook: “Als Bob doodgaat, kijken we geen ‘Thuis’ meer. Alles gaat al zo slecht in de échte wereld dus alsjeblieft niet in ‘Thuis!’”

TAGS  I  Thuis  I  kanker  I  shownieuws