Natalia moet noodgedwongen een hartverscheurende keuze maken Buitenland
Buitenland

Natalia moet noodgedwongen een hartverscheurende keuze maken

Natalia moet noodgedwongen een hartverscheurende keuze maken

Nu vrijdag 9 april om 20.40 bij VTM delen opnieuw 16 kandidaten muzikale meppen uit tijdens de derde Knockouts van The Voice van Vlaanderen. Coach Natalia is trots op haar super gevarieerde team: “We hebben Italiaans, Spaans, Nigeriaans, Ghanees, Congolees, Servisch, Hollands en Belgisch. Dat is toch de max!”, vertelt ze.

Tijdens de repetities daagt ze haar team uit om meer uit hun schulp te kruipen. “Ze moeten het voelen en er vuur in steken.” En daar slagen haar kandidaten blijkbaar net iets té goed in want na de knockouts staat coach Natalia voor een hartverscheurende keuze: “Dit is vocaal gezien een heel hoogstaand groepje!”

Hoewel Natalia vooral girlpower naar voren schuift, zorgt Niels voor een knockout boordevol testosteron. Tourist LeMC zet dan weer zijn ‘powerstemmen’ samen en heeft het moeilijk om een keuze te maken.

Coach Koen

Dit is iets waar coach Koen volledig kan inkomen: “Dit is het beste trio dat team Tourist al op het podium heeft neergezet.” Zelf zet hij een trio samen dat zich volgens hem wat meer mag intomen op het podium: “Less is more!”, klinkt het. Op de MIA’s krijgen de kandidaten van team Koen op de valreep nog een gouden tip van muziekicoon Willy Sommers: “Probeer naar buiten te komen met sterke nummers!”

Populair

Laatste nieuws