Vrijdag 9 April 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Bart Kaëll doet opmerkelijke vaststelling over Laura Tesoro: “Dat verbaast me niets”

Bart Kaëll doet opmerkelijke vaststelling over Laura Tesoro: “Dat verbaast me niets”

Bart Kaëll en Laura Tesoro hebben reeds samengewerkt aan de VTM-programma’s ‘Liefde voor Muziek’ en ‘Een Echte Job’. Bart kent Laura dan ook goed. De eerste keer dat Laura écht opviel voor Bart, was tijdens het Songfestival in 2016, waar ze met ‘What’s The Pressure’ tiende werd.

“Je zag én voelde aan alles dat we van Laura nog veel zouden horen en zien”, zegt Bart Kaëll in een gesprek met TV Familie. “Straf hoe zelfverzekerd en podiumvast Laura daar als meisje van amper 19 op het podium stond. Haar act zat met een militaire precisie in elkaar. Ook over Laura’s zangkwaliteiten én uitstraling heb ik niets dan lof, overigens.”

"Het verbaast me niet dat ze een rolmodel is"

“Laura is trouwens niet op haar mondje gevallen”, weet de zanger te vertellen. “En ze is een jonge vrouw met inhoud. Het verbaast me niet dat ze een rolmodel is voor veel tieners. Op professioneel vlak staat ze vandaag wellicht verder dan ik op die leeftijd stond.” 

“Ik heb mijn weg zelf moeten banen, maar Laura heeft de microbe van haar ouders geërfd", aldus Bart. "Die zaten in de musicalwereld. Ook bij de dochters van Jan Leyers zie je dat de showbizz hen met de paplepel werd ingegeven en dat is professioneel vaak een voordeel", besluit hij.

TAGS  I  Bart Kaëll  I  Laura Tesoro  I  shownieuws  I  What’s The Pressure  I  VTM