Vrijdag 9 April 2021 - 10:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes doet opvallende onthulling over Monique Westenberg: “Eigenlijk zeg ik nu al te veel”

André Hazes doet opvallende onthulling over Monique Westenberg: “Eigenlijk zeg ik nu al te veel”

André Hazes was eerder deze week te gast bij Beau. De Nederlandse talkshowhost vroeg André naar een foto die hij afgelopen weekend online zette. Dat was er één met de papa van Sarah van Soelen.

“Jij zet het zelf op Instagram, dan voel ik mij gelegitimeerd om deze vraag te stellen: is dit een hele goede vriend, of is dit je nieuwe schoonvader?”, vroeg Beau. De zanger kon een lach niet onderdrukken. “Hij is zeker een hele goede vriend. En ik kan het ook heel goed vinden met zijn dochter.” Op de vraag of Sarah van Soelen dan zijn nieuwe liefde is, antwoordde de zanger bevestigend. “Ja, ik ben wel gek op dat meisje.”

"Het is ook een stukje respect"

Volgens André Hazes is er momenteel een goede verstandhouding tussen hem en zijn ex, Monique Westenberg. “Eigenlijk gaat dat heel goed”, zei André. “Ik klop het af. De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als we die zo houden.”

“Praat je ook met haar daarover, hoe gaan we nu verder?”, vroeg Beau. “Nee, daarom doe ik ook eigenlijk geen interviews”, aldus Dré. “Het is ook een stukje respect. Eigenlijk vind ik dat ik nu al te veel zeg. Maar ik ben ook geen leugenaar”, besluit hij.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws  I  Sarah van Soelen