Donderdag 8 April 2021 - 22:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Enorme verrassing tussen Hanne en Davy in 'Blind Getrouwd'

Enorme verrassing tussen Hanne en Davy in 'Blind Getrouwd'

De koppels in 'Blind Getrouwd' moeten allerlei proeven doen. Dat zorgt zowaar voor een grote verrassing tussen Hanne en Davy.

De mannen en vrouwen worden gescheiden van elkaar en krijgen een kartonnen doos en een uitgebreid knutselpakket. Het is niet altijd evident om woorden te vinden voor wat de koppels tot hiertoe met elkaar hebben meegemaakt en daarom mogen ze hun creativiteit de vrije loop laten en hun emoties plastisch in beeld brengen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Wanneer de koppels terug herenigd worden en elkaars kijkdozen bewonderen, wordt vooral duidelijk dat Davy ‘Panamarenko’ er werk van heeft gemaakt. Het lijkt er zelfs op dat hij voor de eerste keer rechtstreeks naar het hart van Hanne is kunnen doordringen.

"Dit is echt wel een kader"

“Ik had u eerder knutselmateriaal moeten geven, ik meen dat oprecht! Wat gij nu vertelt, dat is echt wel een kader”, roept Hanne enthousiast uit. “Vandaag is de eerste keer dat ik voel ‘ok, ik snap u’. Dat meen ik oprecht.” Ook Marijn is onder de indruk: “Ineens komt daar zoveel beeldspraak en gevoel uit een doos, wat niet uit Davy komt.”

Na het intense workshop-weekend gaat de laatste week samenwonen in voor de drie koppels. Hanne en Davy beginnen met hernieuwde energie aan hun laatste dagen in Sint-Niklaas. Ze zijn er ondertussen zeker in geslaagd elkaar beter te begrijpen. Hanne: “Ik zie wel evolutie bij Dave tegenover het begin. Hij is losser, spontaner en praat makkelijker.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws