Vrijdag 9 April 2021 - 15:30   I   Foto: Play 4  I   door Redactie

Zware klap voor Vincent uit ‘De Bachelorette’: “Mijn hart is gebroken”

Zware klap voor Vincent uit ‘De Bachelorette’: “Mijn hart is gebroken”

Tijdens een spirituele date liet Vincent donderdagavond een kant van zich zien die we nog niet eerder zagen in ‘De Bachelorette’. Hij vertelde het verhaal van zijn zoontje dat drie jaar geleden overleed. Het jongetje was slechts 6,5 maanden oud.

“Mensen zien in mij geen emotionele gast”, zegt Vincent in Het Nieuwsblad. “Omdat ik de voorbije jaren ook een façade opgetrokken heb. Ik doe me niet anders voor dan ik ben, maar grote gevoelens hou ik doorgaans een beetje op afstand.” 

“Het is immers ook faliekant fout gelopen met mijn ex-vriendin, de moeder van mijn zoontje", laat Vincent weten. "Mijn hart is gebroken. Ik heb dat in een put gestopt, daar een raster op gelegd en daar dan nog een muur rond gebouwd.” 

"Ik ben gegroeid als persoon"

Volgens Vincent is deze periode nog niet volledig verwerkt. “Dat zal het nooit zijn", zegt hij. "Ik heb er met Elke nog uitvoerig over gepraat, ook buiten het oog van de camera's. Zij heeft die muur van stilzwijgen wel kunnen doorbreken, en die emoties los kunnen maken. In dat opzicht ben ik tijdens ‘De Bachelorette' mezelf tegen gekomen. En gegroeid, als persoon. Ik kan er nu beter over praten, terwijl ik vroeger gewoon zei: het zijn uw zaken niet.”

TAGS  I  De Bachelorette  I  shownieuws