Zaterdag 10 April 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Pijnlijke vaststelling voor Lien Van de Kelder en haar man Hans: “Dit was de laatste keer voor ons”

Pijnlijke vaststelling voor Lien Van de Kelder en haar man Hans: “Dit was de laatste keer voor ons”

Hans Herbots, de man van voormalig 'Familie'-actrice Lien Van de Kelder, heeft met ‘The Serpent’ een nieuw project af. Hij maakte het Britse Netflix-drama in opdracht van de BBC en ging speciaal voor de opnames met zijn gezin een half jaar in Bangkok wonen.

“Een fantastische stad”, laat Hans weten in Het Laatste Nieuws. “Bruisend, het lekkerste eten en enorm vriendelijke mensen. Voor ons waren die opnames ook de laatste keer dat we ons vrij hebben gevoeld, want toen we goed en wel terug waren in België, brak corona uit.”

“Natuurlijk zou ik graag in Amerika terechtkomen”

Nu ‘The Serpent’ zowat overal goed wordt ontvangen, hoopt Hans op een kans in de Verenigde Staten. “Natuurlijk zou ik graag in Amerika terechtkomen”, aldus Hans. “Maar er zijn er maar weinigen die er zo snel in slagen als Adil en Bilall. Al voel ik wel dat ik er stapje per stapje naartoe schuif. Zeker nu ‘The Serpent’ het zo goed doet in de VS.” 

“Het plan is dan ook om na de zomer, na de opnames van ‘Ritueel’, naar de States te vliegen om er met wat mensen te praten. We zullen zien hoe dat loopt. Een goed verhaal vertellen is het allerbelangrijkste. En dan maakt het niet uit waar dat gebeurt", besluit Hans.

TAGS  I  Lien Van de Kelder  I  Familie  I  Hans Herbots  I  The Serpent  I  shownieuws