Vrijdag 9 April 2021 - 18:30   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Op deze wending zaten de ‘Thuis’-kijkers te wachten: “Dit werd hoog tijd”

Op deze wending zaten de ‘Thuis’-kijkers te wachten: “Dit werd hoog tijd”

Dieter en Tim hadden in ‘Thuis’ nog enkele vragen voor Rosa. Hoe langer de ondervraging over haar relatie met Jacques duurde, hoe meer Rosa begon te twijfelen. Kijkers hopen dat Rosa eindelijk zal inzien dat Jacques niet deugd.

“Rosa haar vertrouwen in Jacques begint te wankelen en dat werd tijd ook”, schrijft een kijker op een van de ‘Thuis’-fansites. “Maar misschien zal het zijn zoals er hier al veel hebben gezegd: dat ze terug bij Waldek gaat gaan. Het zou mooi zijn, maar Jacques, de jaloerse bok, zal Waldek misschien proberen te vermoorden…” 

"Eindelijk zal Rosa haar gezond verstand gebruiken"

“Eindelijk is Rosa op haar hoede”, aldus een ander. “Het was al niet geloofwaardig dat een sterke vrouw als Rosa zo over zich heen liet lopen door Jacques."

“Inderdaad, het was niet te snappen dat een heel nuchtere, slimme en zelfstandige vrouw, die Rosa toch altijd was, zich zo liet doen door die narcistische Jacques”, reageert een kijker van het eerste uur. “Ik hoop dat ze nu heel erg op haar hoede gaat zijn.” 

“Eindelijk zal Rosa haar gezond verstand gebruiken. Of dat hoop ik toch!”, lezen we nog. “Maar ik vrees dat Rosa aan Jacques zal vragen wat er is gebeurd en zo zichzelf in gevaar brengt. Zo is ze wel vind ik, altijd de confrontatie aangaan.”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws