Maxime Meiland doet erg gênant verhaal uit de doeken: “Het is echt vreselijk” Buitenland
Buitenland

Maxime Meiland doet erg gênant verhaal uit de doeken: “Het is echt vreselijk”

Maxime Meiland doet erg gênant verhaal uit de doeken: “Het is echt vreselijk”

Als Maxime Meiland haar volgers een nieuwtje te vertellen heeft, doet ze dat meestal via haar Instagram Stories. Ook nu weer kwam de 'Chateau Meiland'-ster met een wel heel bijzonder verhaal uit de hoek.

"Ik moet dit verhaal toch gaan vertellen omdat het iets doms heeft en iets gênants. Nu hebben wij een heel mooie wc en daar wil je ook een lekker geurtje bij”, vertelt Maxime waarop ze de geurstokjes laat zien die ze in de toiletruimte van hun nieuwe woning heeft geplaatst. Daarachter bewaren ze de wc-rollen.

"Gisteren was toevallig, toen Leroy op de wc zat, die wc-rol op. Dus hij pakt daarachter een rol en krijgt ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook en toen dacht ik: ik heb meteen een blaasontsteking. We stonden in vuur en vlam van onderen", aldus Maxime. "Het is echt vreselijk. Mensen, kijk uit, want het is ook nog gevaarlijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws