Zaterdag 10 April 2021 - 09:00   I   Foto: Play 4  I   door Redactie

Kijkers van ‘De Bachelorette’ reageren verbolgen: “Om ziek van te worden”

Kijkers van ‘De Bachelorette’ reageren verbolgen: “Om ziek van te worden”

De mannen lieten donderdagavond in hun hart kijken in ‘De Bachelorette’ tijdens een spirituele date. Ook Vincent deed een hartverscheurend verhaal uit de doeken. Zijn zoontje (6,5 maanden) overleed drie jaar geleden.

Ondanks zijn openheid kan Vincent, die al weken bestempeld wordt als über-macho, de gedachten die de kijkers van hem hebben, niet veranderen. “Dit is moeilijk”, schrijft iemand op de sociale media. “Lachen om zo’n verlies kan uiteraard niet, maar verder blijf ik hem zo’n ongelooflijke kwal vinden…”

“Waar hij zeker gelijk in heeft, is dat een kind moeten begraven het ergste is wat je als ouder kan overkomen”, aldus een ander. “Maar dit bespreek je toch niet op tv. Hij heeft iedereen al zwart zitten maken en nu doet hij wat zielig zodat Elke Clijsters voor hem zou vallen.”

"Dit is zo laag"

“Alsjeblieft, gooi die Vincent er nu toch gewoon uit, Elke”, roept een kijker op. “Die deugt niet, dat zie je toch zo? Waarom zie jij dat nu niet in? Ik word er ziek van, als ik hem zie.” “Van mij mocht hij er na de eerste aflevering al uit. Roddelen over de andere mannen en zichzelf overal uitlullen. Bah.”

“Vincent gebruikt dit verhaal om Elke voor zich te winnen. Dit is zó laag!”, briest nog iemand. “Wat hij meegemaakt heeft is erg, maar hij gaat altijd van de ene uiterste emotie naar de andere. Het draait altijd rond hem. In groep moet hij altijd de aandacht trekken, Ivan heeft dat ook maar wel in mindere mate.”

TAGS  I  Elke Clijsters  I  De Bachelorette  I  shownieuws