Zaterdag 10 April 2021 - 08:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Verschrikkelijk voor VTM-chef Loïc Van Impe: “Ze is overleden aan corona”

Verschrikkelijk voor VTM-chef Loïc Van Impe: “Ze is overleden aan corona”

Naar aanleiding van zijn nieuwe programma ‘Loïc Tussen 2 Vuren’, wist Het Laatste Nieuws Loïc Van Impe te strikken voor een interview. De VTM-chef had het ook over de coronacrisis. Hij houdt zich strikt aan de maatregelen en daar heeft hij een goede reden voor.

“Mijn oma aan mama's zijde woont hier drie straten verderop”, vertelt Loïc. “Ik ben haar enige kleinzoon, ik doe haar boodschappen en ben sowieso één van de weinige mensen die ze ziet. Ik ga haar gezondheid niet in gevaar brengen door mij niet aan de coronamaatregelen te houden en misschien besmet te raken.” 

"De laatste begroeting was aan de kist"

“Ik heb in januari mijn andere oma verloren aan Covid-19”, laat de ‘Zot Van Koken’-ster weten. “Ze was 90, maar nog goed ter been en altijd goedlachs. In de eerste lockdown was er in haar rusthuis geen enkele infectie. Maar dan, met de tweede golf en die varianten, waren er opeens zestien positieve gevallen. Vier van hen zijn uiteindelijk overleden, mijn oma aan papa's zijde was één van hen.” 

”Twee uur voor haar overlijden had mijn vader nog een telefoontje gekregen: 'Meneer, goed nieuws, uw moeder moet niet langer beademd worden.' We dachten: het komt goed, het ergste is achter de rug. Niet dus”, aldus Loïc. “Vooral voor mijn papa en zijn zus, mijn tante, een ware shock. Zij hebben hun moeder niet meer gezien. De laatste begroeting was aan de kist."

TAGS  I  Loïc Van Impe  I  Zot Van Koken  I  VTM  I  shownieuws  I  Loïc Tussen 2 Vuren