-->

Alle ‘Familie’-kijkers zeggen hetzelfde over de terugkeer van Marie-Rose

Alle ‘Familie’-kijkers zeggen hetzelfde over de terugkeer van Marie-Rose
Zaterdag 10 April 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

Al maandenlang waren de fans van ‘Familie’ benieuwd wat de terugkeer van Marie-Rose zou gaan geven. Maar gisteren was het dan eindelijk zover. Martine Jonckheere duikt zo voor de derde keer in de huid van de omstreden Marie-Rose in de VTM-soap.

En of de comeback van Marie-Rose over de tongen gaat op de sociale media. De fanpagina’s van ‘Familie’ ontploften zowat na de aflevering van vrijdagavond. Vooral de acteerprestatie van actrice Martine Jonckheere kon op heel wat bewondering rekenen.

"Een dikke pluim voor haar"

“Martine leeft echt mee in haar rol”, schrijft een kijker. “Ik vind het super dat zo'n acteertalent haar terugkeer mag maken. Welcome back, Marie-Rose (en Martine). Ik hoop dat je deze keer lang mag blijven.” Een ander reageert: “Inderdaad schitterend gespeeld door Martine. Een dikke pluim voor haar!”

“Ik vind persoonlijk dat ze eens kalm overkwam en geen overacting deed, zoals vroeger. Chapeau!”, zegt iemand nog. En ook: “Goed gedaan, Martine, dikke proficiat! Zij blijft toch echt een klasse-vrouw, hoor, en een zeer goede actrice.”

TAGS  I  VTM  I  Familie  I  Martine Jonckheere  I  shownieuws