Thomas uit ‘Big Brother’ speelt open kaart over Jill: “Het gevoel was er niet” Buitenland
Buitenland

Thomas uit ‘Big Brother’ speelt open kaart over Jill: “Het gevoel was er niet”

Thomas uit ‘Big Brother’ speelt open kaart over Jill: “Het gevoel was er niet”

Jill Goede won afgelopen donderdag de finale van ‘Big Brother’ en mocht een slordige 70.000 euro mee naar huis nemen. Volgens Thomas heeft ook hij een mooie prijs gewonnen. Jill en hij werden halsoverkop verliefd op elkaar.

“Het was eigenlijk niet de bedoeling. Maar als het van beide kanten komt en dat gevoel is er, dan hou je dat niet tegen”, zegt Thomas in De Telegraaf. “We hadden heel veel plezier en van het één kwam het ander. Daar heb ik totaal geen spijt van."

"Als ik eerlijk ben, klikte het wel meteen met Jill", geeft Thomas eerlijk toe. "Maar dat was op een vriendschappelijk niveau. Nooit bij stil gestaan dat dit wel eens wat meer kan worden. We hebben samen zoveel plezier gemaakt, dat is niet uit te leggen. Een gevoel wat diep van binnen zit. Alle momenten zitten nog zo vers in mijn geheugen, ik ben niks vergeten.”

“Jill vertelde hetzelfde gevoel te hebben van leegte"

Toen ‘Big Brother’ gedaan was, hadden Jill en Thomas natuurlijk heel wat te bespreken. Nu komt namelijk het échte leven eraan. Maar dat beseffen ze allebei. “Jill vertelde hetzelfde gevoel te hebben van leegte. Ze miste ook iets. En ook zij heeft veel moeten huilen omdat ze zich rot voelde door het gemis. Eigenlijk is het gek. In het huis was dat gevoel er niet, toen we nog samen waren. Dat heeft vast en zeker ook te maken met alle camera’s die op je gericht zijn.”

Toen Thomas enkele dagen voor de finale plots weer opdook in het huis, kropen de tortelduifjes in bed. Wat volgde was een passionele kus. “Dat was niet tegen te houden”, laat Thomas weten. “Natuurlijk waren we er ons van bewust dat dit heel wat los ging maken in België en Nederland.”

"We kunnen elkaar in alle rust gaan ontdekken"

Hoe gaat het nu verder gaan tussen hen? “We gaan zo snel mogelijk afspreken”, klinkt het. “Dan gaan we nog meer praten en kijken wat onze gevoelens met ons doen. Dat is misschien ook wel leuker dan dat er wat in het huis was gebeurd. We kunnen elkaar in alle rust gaan ontdekken. Daar houd ik mij aan vast. Als Jill de ware voor mij is, ben ik er wel klaar voor. Als het komt, dan komt het”, besluit Thomas.

Populair

Laatste nieuws