Nienke, de dochter van Sven uit ‘Blind Getrouwd’, stapt op Veerle af: “Kon je dat nu écht niet doen?” Buitenland
Buitenland

Nienke, de dochter van Sven uit ‘Blind Getrouwd’, stapt op Veerle af: “Kon je dat nu écht niet doen?”

Nienke, de dochter van Sven uit ‘Blind Getrouwd’, stapt op Veerle af: “Kon je dat nu écht niet doen?”

Wat aangekondigd werd als een unieke primeur in ‘Blind Getrouwd’, liep met een onvervalste sisser af: de eerste 50-plussers die ooit meededen aan het VTM-datingprogramma gooiden vroegtijdig de handdoek in de ring. In Dag Allemaal vertelt Sven waar hij denkt dat het is misgelopen.

“Tijdens de fotoshoot na ons huwelijk is er iets fout gelopen (volgens Veerle respecteerde Sven haar fysieke grenzen niet, nvdr), en daarna lag haar visie over mij vast”, zegt Sven. “Maar waarom ze zich daar nooit meer kon overzetten? M’n dochter Nienke heeft het Veerle op de man af gevraagd tijdens dat etentje bij ons: ‘Kon je niet terug naar dat moment dat je een warme, lieve, grote man voor jou zag staan in de trouwzaal?’ Een antwoord kwam er niet. En dat kan ik alleen maar jammer vinden.”

"’t Is moeilijk om uit te leggen"

Nochtans had Sven, die eerder al tweemaal getrouwd was, al zijn hoop in de wetenschap en de experts gelegd. “Ik ging ervan uit dat er een reden was om Veerle en mij bij elkaar te brengen, ja”, aldus Sven. “En net daarom heb ik er álles aan gedaan om het te doen slagen. ’t Is moeilijk om uit te leggen, ik weet het.”

“Je moet weten dat hier maanden van voorbereidingen aan voorafgaan”, laat Sven nog weten. “En ikzelf nam die periode ook erg serieus. Alle datingapps gingen meteen van m’n telefoon bijvoorbeeld. Ik leefde er enorm naar toe”, klinkt het teleurgesteld.

Populair

Laatste nieuws