Jill uit 'Big Brother' schaamt zich tegenover andere bewoner: "Het was compleet fout van mij" Buitenland
Buitenland

Jill uit 'Big Brother' schaamt zich tegenover andere bewoner: "Het was compleet fout van mij"

Jill uit 'Big Brother' schaamt zich tegenover andere bewoner: "Het was compleet fout van mij"

Jill Goede werd uiteindelijk de winnaar van 'Big Brother'. Ze heeft wel van één ding spijt, zo vertelt ze in Het Nieuwsblad. Dat heeft alles te maken met Michel.

Aanvankelijk leken Jill en Michel allerminst vrienden te worden. Dat bleek echter een foute inschatting van Jill, zo zegt ze nu. "Ja, toch wel. Ik dacht in het begin dat het niet zo zou klikken tussen mij en Michel. Daardoor heb ik me vrij snel van hem afgesloten, omdat ik dacht dat onze karakters zouden botsen", legt Jill uit.

"Dat is compleet mijn fout, want naarmate we langer samen in het huis zaten ontdekte ik dat wij wél goed met elkaar konden opschieten. Uiteindelijk hebben we een mooie vriendschap opgebouwd, dus ik ben heel blij dat ik uiteindelijk heb ingezien dat Michel en ik wel goed overeen zouden komen", aldus Jill.

Reünie

Een reünie met de bewoners staat alvast nog niet gepland. “Nee, nog niet. Hopelijk kan er snel eentje doorgaan, maar met corona is dat allemaal moeilijk. Ik ben nog niet 100 procent op de hoogte van de huidige maatregelen, maar als het niet kan om met z’n allen samen te zijn, verzinnen we wel iets. Een online reünie kan ook natuurlijk.”

Populair

Laatste nieuws