Nick uit 'Big Brother' reageert op berichten dat Jill 'moest' winnen Buitenland
Buitenland

Nick uit 'Big Brother' reageert op berichten dat Jill 'moest' winnen

Nick uit 'Big Brother' reageert op berichten dat Jill 'moest' winnen

Nick uit 'Big Brother' heeft gereageerd op de complottheorieën die er tijdens het programma waren. Zo zou Jill iemand van de productie gekend hebben en zou ze moeten winnen hebben.

"Nee, ik geloof dat niet", reageert Nick. "Zo'n dingen worden zo vaak gezegd. Ik vind zelf Jill een terechte winnares. Als ze mij hadden gekomen, had dat hetzelfde verhaal geweest. Dan had ik het voor sommige mensen wellicht niet verdiend. Als je wint, verdien je het. Zo simpel is het. Ik geloof niks van de roddels. Ik heb over mij ook al dingen zien verschijnen die niet kloppen. Vaak wordt dat gezegd met een grapje en dan wordt dat serieus genomen en groter gemaakt dan wat het is."

Het liep tijdens de finale ook mis bij de stemming. "Bij de stemming dacht ik wel dat het heel nadelig kon zijn voor één van ons twee", geeft Nick toe. "Een kwartier of twintig minuten is immers wel heel kort om te stemmen. Ik was echter op die moment al blij dat ik daar was geraakt. Ik ben 'Big Brother' dankbaar voor de kans die ik gekregen heb."

Beste Belg

Jill won 'Big Brother'. Nick werd uiteindelijk tweede. "Ik mocht me wel kronen tot beste Belg", lacht hij. Dat klopt, want Liese - ook een Belgische - werd derde. Zij moest net iets eerder dan Nick het huis verlaten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws