-->

An Swartenbroeckx openhartig over haar relatie met Jacques Vermeire

An Swartenbroeckx openhartig over haar relatie met Jacques Vermeire
Zondag 11 April 2021 - 20:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

An Swartenbroeckx had in de beginperiode van FC De Kampioenen een relatie met Jacques Vermeire. Ze onthulde dat eerder al, maar tijdens die relatie slaagden ze erin om dit geheim te houden.

“Dat wij een koppel waren, daar werd destijds geen ruchtbaarheid aan gegeven, maar die stilte was niet evident”, legt An uit bij Micha Mara op Ment TV. “Jacques en ik hadden toen geen behoefte om met onze relatie naar buiten te komen. We hebben anderen toen echt gevraagd: ‘Hou het stil.’ En dat was oké."

"Vandaag zouden we zoiets nooit meer stil kunnen houden, maar toen lukte dat", geeft ze aan. "Die verliefdheid was een mooie periode. Jacques en ik kregen toen rustig de kans om uit te zoeken wat we wilden en hoe het tussen ons zat. Zonder druk van buitenaf.”

Einde relatie

De relatie tussen de twee hield geen stand. "Na een tijd zijn we inderdaad uit elkaar gegaan en ben ik onder water verliefd geworden op een Duitse diepzeeduiker op de Malediven. Dat klinkt nu misschien heel fout, maar dat zat toen heel juist. Dat was echt een coup de foudre."

TAGS  I  An Swartenbroeckx  I  FC De Kampioenen  I  shownieuws