Michel uit 'Big Brother' reageert na massale kritiek van kijkers: "De allerslechtste van allemaal" Buitenland
Buitenland

Michel uit 'Big Brother' reageert na massale kritiek van kijkers: "De allerslechtste van allemaal"

Michel uit 'Big Brother' reageert na massale kritiek van kijkers: "De allerslechtste van allemaal"

Michel uit 'Big Brother' kreeg een vreemde exit. Heel veel kijkers gaven daar kritiek op omdat hij een fraaiere exit verdiende. Zelf voelt hij dat zo niet aan.

Michel had er ook een opmerking over gegeven in 'Big Brother'. Dat werd echter niet getoond in de avonduitzending. "Ik zei: 'Dan zit je in de finaleweek en dan krijgt een van ons de allerslechtste exit van allemaal.' Misschien is dat ook voor de kijkers zo overgekomen. Ik kan mijn exit echter niet vergelijken met iemand anders. Ik weet niet hoe zij dat ervaren hebben", vertelt Michel aan Showbizz TV.

"Het is niet leuk dat je op dinsdagmiddag om 14 uur het huis moet verlaten", geeft hij toe. "Ik heb onlangs naar de aflevering kunnen kijken van mijn exit. Ik heb toch mooie woorden gekregen van 'Big Brother', die niemand anders gehad heeft. Ergens heb ik toch een speciale exit gekregen. Ik wist dat ik niet de winnaar zou worden. Ik voelde dat. Enkele andere kandidaten vond ik net iets sterker dan mezelf. Ik hield echter geen slecht gevoel over aan mijn exit."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws