Jeroen Medaer, de stem van ‘Big Brother’, over Julie: “Natuurlijk deed dat iets met me” Buitenland
Buitenland

Jeroen Medaer, de stem van ‘Big Brother’, over Julie: “Natuurlijk deed dat iets met me”

Jeroen Medaer, de stem van ‘Big Brother’, over Julie: “Natuurlijk deed dat iets met me”

Jeroen Medaer kenden we tot voor kort voornamelijk van zijn rollen in onder meer ‘Red Light’, ‘Over Water’ en ‘De Twaalf’. De acteur mocht onlangs ook honderd dagen zijn stem verlenen aan ‘Big Brother’.

“We hebben mijn identiteit niet expres geheimgehouden”, zegt Jeroen in Het Nieuwsblad. “Het leek ons gewoon leuker om er geen gezicht op te kleven en het mysterie te bewaren. Het programma draaide niet om mij. ‘Big Brother’ is niemand. Het is een huis, een instituut, een experiment.”

Vriendelijke psychopaat

“Het was een uitdaging om de juiste stem te vinden”, aldus ‘Big Brother’ himself. “Er ging een hele casting aan vooraf. Het moest niet enkel een stem zijn die zowel door een Vlaams als Nederlands publiek gesmaakt zou worden. Ze wilden er een echt personage van maken.”

“In het begin spraken we over een vriendelijke psychopaat, maar dat is er toch wat uitgegaan”, laat Jeroen weten. “‘Big Brother’ bepaalt de regels, maar doet dat met respect voor het huis en de bewoners. De hele productie leefde mee met de kandidaten. Als Julie haar kinderen miste, of Jill ziek werd. Natuurlijk deed dat iets met me. Maar ‘Big Brother’ heeft geen emoties”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws