Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ bekent: “Dit heb ik Dennis verteld toen de camera uitstond” Buitenland
Buitenland

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ bekent: “Dit heb ik Dennis verteld toen de camera uitstond”

Nathalie uit ‘Blind Getrouwd’ bekent: “Dit heb ik Dennis verteld toen de camera uitstond”

In de aflevering van ‘Blind Getrouwd’ zondag gaf Dennis duidelijk te kennen dat hij alles op alles wil zetten om zijn huwelijk met Nathalie te laten slagen. Bij Nathalie zijn de gevoelens nog niet zo ver gevorderd als bij Dennis, en zij zat er maar ongemakkelijk bij.

“Ik was van m’n stoel geblazen, ja”, geeft Nathalie eerlijk toe in Dag Allemaal. “En ik had het op dat moment heel moeilijk om gepast te reageren. Omdat het ook niet echt een intiem samenzijn was. De experts zaten erbij, de andere koppels, de cameracrew."

"Ik was zeker gecharmeerd, hè, maar heb dat niet laten zien", vertelt Nathalie. "Dennis is een romantische ziel en had wellicht wat bevestiging terug verwacht, maar die heb ik ‘m in die setting niet kunnen geven. Ik was te verbouwereerd.”

"We geven al zo veel bloot..."

Dennis had het zichtbaar moeilijk met de reactie van Nathalie en trok zich terug. Nathalie besloot om deze situatie zo snel mogelijk aan te kaarten. “Ik weet hoe goed wij kunnen communiceren met elkaar”, aldus Nathalie. "En dat bleek ook nu weer. We hebben erover gesproken, hebben onze gevoelens geuit en nadien hadden we allebei weer een goed gevoel.”

Voor dit gesprek verhuisden Nathalie en Dennis wel even naar een andere kamer, om zo te ontsnappen aan de camera. Dit gesprek zagen de kijkers dus niet. “Klopt. We geven al zo veel bloot…”, zegt Nathalie nog. “Ik vond dat we dat even onder elkaar moesten bespreken. Maar er zijn geen geheimen verteld, hoor. We hebben vooral nog eens erkend dat we op verschillende tempo’s zitten”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws