-->

Sven Ornelis zet Marc Coucke flink op zijn plaats

Sven Ornelis zet Marc Coucke flink op zijn plaats
Dinsdag 13 April 2021 - 15:30   I   Foto: Photonews   I  

Anderlecht won voorbije zondag de topper tegen Club Brugge. De ploeg uit Brussel boog een 0-1 achterstand om na goals van Lukas Nmecha en Albert Sambi Lokonga en won uiteindelijk met 2-1.

Marc Coucke, eigenaar van RSCA, was na de 2-1 door het dolle heen. Hij greep meteen naar Twitter om zijn geluk met de wereld te delen. Het was zijn eerste tweet in lange tijd, maar zijn bericht viel niet bij iedereen in goede aarde. “Z.A.L.I.G”, schreef hij, waarop erg veel reactie kwam van de Club Brugge-aanhang.

Coucke kreeg dan ook de wind van voren van de blauw-zwart-supporters. Sven Ornelis, zelf een fervent Club Brugge-supporter, bedaarde de gemoederen, zij het met een flinke kwinkslag. “Marc mag toch voor zijn club supporteren. Maakt hem toch niet vuil. Wij 18 punten voor. Relax", klonk het zelfzeker bij de Joe-presentator. Zo werd Marc Coucke wel héél duidelijk gemaakt wie de nummer 1 in de competitie is.

TAGS  I  Marc Coucke  I  Anderlecht  I  Brugge  I  Sven Ornelis  I  shownieuws  I  Lukas Nmecha  I  Albert Sambi Lokonga