Michel Van den Brande haalt uit naar ‘The Sky Is The Limit’-collega’s: "Nooit fan van hen geweest" Buitenland
Buitenland

Michel Van den Brande haalt uit naar ‘The Sky Is The Limit’-collega’s: "Nooit fan van hen geweest"

Michel Van den Brande haalt uit naar ‘The Sky Is The Limit’-collega’s: "Nooit fan van hen geweest"

Dat Michel Van den Brande nooit een blad voor de mond neemt, dat moeten we u waarschijnlijk niet meer vertellen. De stellingbouwer sprak in het verleden zijn ongenoegen al uit over onder meer Marc Van Ranst, Alexander De Croo en Marie-Anne Denil, die net als hem te zien was in ‘The Sky Is The Limit’. Met deze laatste heeft hij zijn vete al bijgelegd.

“Marie-Anne en ik, wij zijn twee bazen. En twee kapiteins op een schip, dat werkt niet, hé”, zegt Michel, wiens lief Sofie goed bevriend is met Marie-Anne, in Dag Allemaal. “Om de vrede te bewaren thuis ben ik dan maar vriendelijk tegen haar. Nu, ik blijf bij mijn gedacht, hoor. Beste vrienden zullen Marie-Anne en ik nooit worden.”

"Ik ben nooit fan geweest van die twee"

“Ik word ook bijna 60 en besef dat ’t geen zin heeft om te blijven bekvechten”, laat Michel weten. “En eerlijk: ik heb het er moeilijker mee dat die Harry en Olga er weer bij gaan zijn. Ik ben nooit fan geweest van die twee. Zij gedroegen zich als dé grote sterren na de eerste reeks.”

“Toen ik er in het tweede seizoen bij kwam, voelden ze zich beter dan al de rest”, is Michel streng. “Bij mij moet ge met dat soort zever niet afkomen. Naast Willy Naessens kom ik dan weer heel graag in beeld. Willy blijft mijn favoriet, recht voor de raap en altijd oprecht. Zó heb ik het graag!”

Populair

Laatste nieuws