Candice uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over zwoele nacht met Marijn: “Dat is er sindsdien veranderd” Buitenland
Buitenland

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over zwoele nacht met Marijn: “Dat is er sindsdien veranderd”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over zwoele nacht met Marijn: “Dat is er sindsdien veranderd”

Candice en Marijn werden na de allereerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ al meteen uitgeroepen tot superkoppel. Dat lijken ze week na week ook te bewijzen. Toch is deelnemen aan het programma niet zo evident als zij het er doen uitzien.

“Als je zelf niet in ‘Blind Getrouwd’ zit, weet je niet hoe moeilijk het experiment is”, zegt Candice in Story. “Mensen vinden vaak dat de koppels zich na pakweg een week wel wat meer mogen openstellen, maar zo simpel is het niet. Continu samenzijn en alles bespreken met iemand die je niet kent, is niet te onderschatten. Ik begrijp heel goed dat deelnemers dichtklappen.”

"We zijn gewoon eerlijk geweest"

Al snel praatten Candice en Marijn openhartig over de ‘zwoele nacht’ die ze samen beleefden. Daar kwam veel commentaar op en dat begrijpt Candice niet. “Dat is toch niet abnormaal? "Dat wordt allemaal zo opgeblazen”, vindt ze. “Toen ze het ons op de man af vroegen, zijn we gewoon eerlijk geweest. We vonden dat geen rare vraag.”

“De experten hadden ons seks aangeraden om elkaar beter te leren kennen en diepere gevoelens te krijgen”, aldus Candice. “We hebben die raad opgevolgd, ook omdat we ons er allebei goed bij voelden. Sindsdien hebben we inderdaad een diepere connectie. Weet je, normaal is die datingfase heel spannend: wil hij mij nog zien? Die spanning heb je in ‘Blind Getrouwd’ niet, dus moet je andere manieren zoeken om ze op te wekken”, lacht ze.

Populair

Laatste nieuws