Grote opschudding in ‘Thuis’: “Dit wordt het einde van Jacques” Buitenland
Buitenland

Grote opschudding in ‘Thuis’: “Dit wordt het einde van Jacques”

Grote opschudding in ‘Thuis’: “Dit wordt het einde van Jacques”

Vrijdag is het feest in ‘Thuis’: Vlaanderens favoriete soap is dan aan de 5.000ste aflevering toe. Kijkers denken dat de makers iets speciaal in petto hebben voor deze bijzondere mijlpaal.

Iedereen zit natuurlijk te wachten op het moment dat de sluwe Jacques tegen de lamp loopt, en vrijdag zou volgens velen de ideale dag zijn om dit te laten gebeuren. “Was het al maar vrijdag, dan wisten we al meer”, schrijft een ‘Thuis’-fan van het eerste uur op de sociale media. “Ik ga er vannacht van dromen dat Jacques aan m'n bed staat!”

“Inderdaad, de spanning is echt te snijden”, reageert een ander. “Dat voorspelt iets spectaculairs voor de 5.000ste aflevering!” “Het zal wel met Jacques te maken hebben, dat hoop ik alleszins!”, zegt een kijker. “Hopelijk loopt dit goed af voor Rosa, want hij gaat haar iets willen aandoen!”

"Dé grote test en uitdaging voor Dieter"

“Jacques denkt dat Rosa en Waldek iets hebben samen, en daarom gaat hij hen proberen te vermoorden”, klinkt het. “En dan gaan we naar een situatie waarin Dieter zijn vuurwapen gaat moeten gebruiken. De grote test en de uitdaging!”

“De spanning stijgt! Ik denk ook dat Jacques Rosa gaat willen vermoorden en dat Dieter Jacques zal neerschieten”, lezen we nog. En ook: “Ik denk dat Dieter ervoor gaat zorgen dat Rosa niets overkomt. Hij zal zijn angst moeten overwinnen en de trekker overhalen. Dat zal het einde worden van Jacques in ‘Thuis’!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws