Alex Callier compleet de grond ingeboord: “Zo respectloos van hem” Buitenland
Buitenland

Alex Callier compleet de grond ingeboord: “Zo respectloos van hem”

Alex Callier compleet de grond ingeboord: “Zo respectloos van hem”

Enkele maanden geleden kwam Alex Callier met groot nieuws naar buiten over Hooverphonic. De band besliste toen om de samenwerking met de jonge Luka stop te zetten en haalde oude bekende Geike Arnaert opnieuw binnen.

In Het Laatste Nieuws kondigt Alex Callier opnieuw een primeur aan: samen met Geike nam Hooverphonic op enkele maanden tijd een nieuwe plaat, ‘Hidden Stories’, op. Het album met Luka komt er dus niét. Met deze beslissing zorgt Alex voor heel wat opschudding. “De ware aard van Alex en zijn groepje komen weer boven”, zegt iemand op de sociale media. “Onbetrouwbare figuren! Eerst de ene goed gebruikt om ze achteraf als een baksteen te laten vallen.”

"Dit is gewoon pestgedrag"

“Ach, rot toch op, man!”, briest een dame. “Ik was grote fan van jullie, maar ik ben jullie manier van handelen spuugzat. Dat is Luka de grond inboren. Dat steun ik echt niet. Dit is gewoon pestgedrag!” “Degoutante gast gewoon”, reageert een ander. “Zo respectloos van hem.”

“Ik vind die beslissing enorm respectloos naar Luka toe, die toen voor hen de zangeres was”, reageert nog iemand. “Normaal had zij naar het Eurovisiesongfestival moeten kunnen gaan. In de Engelse taal zou men zeggen: ‘They are so full of themselves’. Duidelijker kan ik het niet zeggen.”

“Ocharme Luka, dat verdient zij niet”, lezen we nog. “Echt respectloos. Ben al sinds de beginjaren fan van Hooverphonic maar dit vind ik echt niet kunnen.” En ook: “Jongens toch, die Alex Callier is een vent om van te kotsen. Wat een mentaliteit tegenover Luka. Voor mijn part mag alles wat Hooverphonic vanaf nu onderneemt een flop worden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws