Woensdag 14 April 2021 - 14:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

'The Voice'-deelnemer slaat Natalia met verstomming: “Dat is hier nu nog nooit gebeurd”

'The Voice'-deelnemer slaat Natalia met verstomming: “Dat is hier nu nog nooit gebeurd”

Tijdens de laatste Knockouts, nu vrijdag 16 april om 20.40 bij VTM, wordt bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach kiest 5 kandidaten uit zijn eigen team en kan daarbovenop één talent stelen uit een ander team.

En van die laatste optie heeft enkel Koen Wauters nog steeds geen gebruik gemaakt. De andere coaches zitten alvast op hete kolen: “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn Knockout. Wie kan Koen op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? 

Natalia levert voor haar laatste knockout een groepje van uitersten af: van een poppy-versie van Sia tot een breekbaar Nederlandstalig nummer en Metallica. “Het is de max dat er een Metallica-nummer tussen zit. Dat is nog nooit gebeurd in ‘The Voice’”, vertelt Natalia trots. Tijdens de repetities leert ze niet alleen iets áán haar kandidaten, Natalia leert ook ván haar kandidaten, zo krijgt ze een snelcursus ‘screamen’ van Angelo. 

"Dit wordt voor mij de moeilijkste keuze"

Coach Niels vaardigt voor zijn laatste knockout drie vrouwen af die hem al vanaf de repetities onverwacht omver weten te blazen: “Ik heb kippenvel en ben echt verrast over wat ik hier hoor. Dit wordt voor mij de moeilijkste keuze.” Voor team Tourist staan er nog twee Knockouts op de planning. Zijn kandidaten moeten niet alleen hun zenuwen de baas kunnen, ook het oog wil volgens hem wat. “‘The Voice’ primeert maar ze moeten een mini-concert neerzetten van één minuut”, zegt Tourist LeMC. 

TAGS  I  The Voice  I  The Voice van Vlaanderen  I  shownieuws  I  Natalia  I  Niels Destadsbader  I  Koen Wauters  I  VTM