-->

Supporter Rik Verheye spreekt straffe taal over Club Brugge: “Die beschuldiging is complete onzin”

Supporter Rik Verheye spreekt straffe taal over Club Brugge: “Die beschuldiging is complete onzin”
Woensdag 14 April 2021 - 13:35   I   Foto: Instagram   I  

Onlangs kondigde Bart Verhaeghe aan dat hij met Club Brugge de beurs op wilde gaan. De voetbalclub, die voor 70 procent in handen is van Verhaeghe, wilde zo geen extra kapitaal ophalen, maar de eigenaars hoopten wel om zo een deel van hun aandelen te kunnen verkopen. Eind maart blies Verhaeghe de beursgang af.

“Het zal je niet verbazen dat ik geen expert ben, en dus was ik vooral nieuwsgierig”, zegt Club-supporter Rik Verheye hierover in Humo. “Zoals ik het inschat, waren behoorlijk wat supporters van plan om in te stappen, maar dan eerder bescheiden.” 

“Ik denk dat heel wat mensen één aandeel wilden kopen, omwille van de symboolwaarde”, klinkt het bij de acteur. “Niet om er geld mee te verdienen, of invloed mee uit te oefenen, maar wel om een klein stukje Club te bezitten.” 

Complete onzin

Volgens Rik wist iedereen dat het geld niet naar Club Brugge zou gaan, wel naar Verhaeghe of een van de andere aandeelhouders. Maar daar was het hen volgens de Callboy niet om te doen. “Die beschuldiging dat het management z’n portemonnee wilde laten vullen door de supporters, is complete onzin”, aldus de superfan. “Wie dat beweert, heeft niet gezien wat er de afgelopen tien jaar gebeurd is”, doelt Rik op de recente successen.

TAGS  I  Rik Verheye  I  shownieuws  I  Club Brugge