-->

Sofie Dumont neemt drastische beslissing in verband met haar dochter Grace

Sofie Dumont neemt drastische beslissing in verband met haar dochter Grace
Woensdag 14 April 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram   I  

Speciaal voor Moederdag komt Sofie Dumont met een brunchbox naar buiten. Naar aanleiding hiervan - en van Moederdag zelf uiteraard - had TV Familie een gesprek met de voormalige VTM-chef.

“Mama’s leren je veel”, zegt Sofie in het weekblad. “Wat je wilt zijn, maar ook wat je liever niet wilt zijn. Mijn mama is veel te beschermd opgevoed. Daardoor stond zij altijd maar met een halve voet in de echte wereld.” Dat wilden Sofie en haar man absoluut vermijden bij hun dochter Grace en zij besloten erg open te zijn over alles tegenover haar.

“Ik voel nu al dat ik het lastig zal hebben wanneer Grace begint te puberen”

“Ik wil een gulle, lieve en warme mama zijn die onze dochter maximaal klaarstoomt voor haar leven als volwassene”, laat Sofie weten. “Mijn mama heeft wel 0,0 vooroordelen. Het enige wat voor haar belangrijk is, is dat wij gelukkig en gezond zijn. Streng is mijn moeder nooit geweest en dat is – zeker wanneer je een dochter hebt – niet makkelijk. Want je wilt je kind voor alle mogelijke gevaren beschermen.”

“Ik voel nu al dat ik het lastig zal hebben wanneer ze begint te puberen”, geeft Sofie eerlijk toe. “Ja, moederliefde is ongeëvenaard. Ik denk dat dit komt omdat je al vóór de geboorte — de negen maanden die een zwangerschap duurt — een band voor het leven opbouwt.”

TAGS  I  Sofie Dumont  I  VTM  I  shownieuws  I  Moederdag