'Real Madrid is het kotsbeu en grijpt drastisch in bij Thibaut Courtois' Sport
Sport

'Real Madrid is het kotsbeu en grijpt drastisch in bij Thibaut Courtois'

'Real Madrid is het kotsbeu en grijpt drastisch in bij Thibaut Courtois'

Thibaut Courtois beleeft niet bepaald een geweldig seizoen. Op sportief vlak bleek zijn transfer geen voltreffer, want Real Madrid speelt nu al geen rol van betekenis meer in de Primera Division, Copa del Rey én de Champions League. En ook naast het veld heeft de Rode Duivel zorgen

Courtois heeft volgens Spaanse media kort iets gehad met het model Alba Carrillo. Ondertussen is de liefde alweer over en haalde mevrouw Carrillo stevig uit naar Courtois.

De beslommeringen naast het veld zouden ook een invloed hebben gehad op de prestaties van Courtois. Volgens Marca waren ze negatieve berichtgeving over hun doelman zo beu dat ze beslisten om dan maar drastisch in te grijpen.

Courtois toont begrip

Courtois werd op het matje geroepen en er werd hem gevraagd om vanaf nu enkel en alleen nog op zijn job te focussen. Een duidelijke boodschap, maar onze landgenoot zou ze goed begrepen hebben.

Courtois zelf heeft tijdens het gesprek met het bestuur alvast benadrukt dat hij er alles aan gaat doen om zo snel mogelijk opnieuw op topniveau te keepen.

Toekomst

Of Courtois ook volgend seizoen nog bij Real zal spelen, moet in de komende maanden blijken. In de Spaanse media wordt gezegd en geschreven dat Zinédine Zidane geen fan van de Belg zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws