Marina Wally doet opvallende uitspraak over papa Eddy: “Hij heeft me dit nog zo gezegd” Buitenland
Buitenland

Marina Wally doet opvallende uitspraak over papa Eddy: “Hij heeft me dit nog zo gezegd”

Marina Wally doet opvallende uitspraak over papa Eddy: “Hij heeft me dit nog zo gezegd”

De vaccinatiecampagne zou onze vrijgeleide zijn naar een normaler leven. Daar zit dan ook iedereen op te wachten. Ook Marina Wally hoopt dat ze snel weer kan gaan optreden.

“Ik kan niet wachten tot wanneer corona niet meer dan een slechte herinnering is”, zegt Marina Wally in TV Familie. “Nu de vaccinaties aan de gang zijn, kunnen we toch stilaan beginnen te dromen van ons oude leven. Mijn vriend – met wie ik veertien jaar lief en leed deel – heeft zijn oproepingsbrief gekregen.”

De dochter van Eddy Wally weet nog niet exact wanneer ze haar vaccin zal mogen ontvangen. “Nee, maar ik ben nog maar 63, terwijl mijn vriend al 72 is. En er wordt gevaccineerd van oud naar jong, hé.”

“Zingen is voor mij nooit een fulltime job geweest"

Honderden artiesten staan al maandenlang aan de zijkant toe te kijken. Mist Marina de optredens niet? “Zingen is voor mij nooit een fulltime job geweest. Op advies van mijn vader”, laat ze weten. “Hij zei altijd: ‘Marinaatje, ge moet leven op twee benen.’ Dus dat heb ik altijd gedaan.”

“Ik ben met pensioen, maar werk nog twee uur per dag in de firma van mijn vriend”, zegt Marina. “En met het poetsen van mijn villa en het organiseren van het Eddy Wally-museum heb ik geen tijd om mij te vervelen. Enkel tijdens het weekend raak ik uit balans. Ik mis de optredens. Ook omdat ik dit met mijn maatje Marleen doe. Zij gaat altijd mee, staat achter de discobar en is mijn styliste. Ik mis dat”, geeft ze toe.

Populair

Laatste nieuws