Vrijdag 16 April 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Dokter onverbiddelijk voor Goedele Liekens: “Ik heb hem gesmeekt, maar het mocht niet”

Dokter onverbiddelijk voor Goedele Liekens: “Ik heb hem gesmeekt, maar het mocht niet”

Het gaat de goede kant op met Goedele Liekens. De presentatrice/politica kreeg vorig jaar het harde verdict te horen dat ze huidkanker heeft, maar de laatste operatie lijkt achter de rug. Tijd om stilaan weer van het leven te genieten.

“Ik krijg het bericht van de kliniek in Zuid-Spanje waar ik enkele maanden geleden al een eerste behandeling kreeg”, zegt Goedele Liekens in haar column voor Het Laatste Nieuws. “Ze hebben eindelijk weer plaats voor me. Ik mag ondanks mijn smeekbede niet vliegen van de dokter. Kan niet vanwege die laatste operatie.” 

Flink gepimpt immuunsysteem

“Dan met de auto. Coronaveiliger ook” merkt Goedele op. “Een cochauffeur zoeken en op weg naar beterschap. Naar kracht en energie. Naar stapsgewijs écht beter worden. Immucura (in Calahonda Mijas) boost je immuunsysteem. Niet met een dieet, yoga of detoxpillen. Niks op tegen, maar dit is een wetenschappelijk bewezen medische behandeling - 75.000 publicaties, 'Dendritic Cell Therapy' voor wie nieuwsgierig is.” 

“Ik snap het niet helemaal, maar hun aanpak bestaat uit het kweken van je eigen dendritische cellen en die weer in te spuiten, zo dicht mogelijk bij de lymfe”, klinkt het. “Wat ik wel weet, is dat mijn immuunsysteem hier flink gepimpt wordt”, besluit Goedele.

TAGS  I  Goedele Liekens  I  kanker  I  shownieuws