'Blind Getrouwd'-experts waarschuwen Davy en Hanne: “Dat maakte het nóg moeilijker voor ons” Buitenland
Buitenland

'Blind Getrouwd'-experts waarschuwen Davy en Hanne: “Dat maakte het nóg moeilijker voor ons”

'Blind Getrouwd'-experts waarschuwen Davy en Hanne: “Dat maakte het nóg moeilijker voor ons”

Zondag zullen de kijkers van ‘Blind Getrouwd’ zeker en vast op het puntje van hun stoel zitten. Dan komen we namelijk eindelijk te weten of het ‘Blind Getrouwd’-avontuur van Hanne en Davy geslaagd zal zijn.

“Met grote spanning ging ik naar dat beslissingsmoment", zegt Davy in Het Nieuwsblad. "Je bereidt je daar zo veel mogelijk op voor en hoopt op een positieve boodschap. Tegelijk probeer je jezelf wel een beetje te beschermen door ervan uit te gaan dat het ook slecht kan aflopen. Vooraf hebben we er niet over gepraat, zodat we elkaar niet zouden beïnvloeden en een beslissing kunnen maken enkel op basis van onze eigen gevoelens en ervaringen.”

Corona als extra moeilijkheid

“Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Hanne", zegt Davy. "Ze is spontaan en tof, en tijdens ons parcours is het alleen maar interessanter geworden. Wat ik heb gemerkt, is dat corona voor een extra moeilijkheid zorgde."

"Daar hebben de experts voor gewaarschuwd", laat Davy nog weten. "In vorige edities ging je met vrienden en familie eens op restaurant. Dat lukte nu niet, en dat maakte het moeilijker om elkaar te leren kennen.”

Populair

Laatste nieuws