Peter Van de Velde geeft zijn ongezouten mening over ‘Thuis’-personage: “Wat een debiel” Buitenland
Buitenland

Peter Van de Velde geeft zijn ongezouten mening over ‘Thuis’-personage: “Wat een debiel”

Peter Van de Velde geeft zijn ongezouten mening over ‘Thuis’-personage: “Wat een debiel”

In ‘Thuis’ jaagt Jacques zowat iedereen tegen zich in het harnas. Rosa vertrouwt hem niet meer, Waldek ook niet. Op de koop toe wordt hij op de hielen gezeten door politieagenten Tim en Dieter.

Maar wie het misschien nog het allerminst met Jacques kan vinden, is Kobe. Hij beschuldigt Jacques er al een tijdje van tussen hem en zijn vriendin Paulien te staan. Jacques van zijn kant vindt het maar al te fijn om Kobe het bloed vanonder de nagels te halen. Donderdagavond kwam het weer tot een confrontatie tussen hen en Kobe verhief zijn stem net toen Paulien binnenkwam.

Opvliegende zot

Peter Van de Velde, de acteur die de rol Jacques vertolkt, gooide op de sociale media nog wat olie op het vuur. “Wa nen opvliegende zot is die Kobe nu, zeg! Debiel!”, lachte Peter. “Nog efkes, en ik slaag toe!!!” Kijkers spelen hier natuurlijk maar al te graag op in.

“Haha, slaag dan maar even goed zoals op Jasper: één slag en gedaan!”, reageert iemand. “Maar niet vergeten het bloed op te kuisen, dan vinden ze u zo snel niet.” Een ander zegt: “Rustig, Jacques’ke, rustig. We willen u nog niet meteen uit de reeks, hè! Denk ook eens aan jouw fans!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws