Candice uit ‘Blind Getrouwd’ spreekt duidelijke taal over Marijn: “Het zal niet gebeuren” Buitenland
Buitenland

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ spreekt duidelijke taal over Marijn: “Het zal niet gebeuren”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ spreekt duidelijke taal over Marijn: “Het zal niet gebeuren”

De eindstreep is in zicht voor de koppels in ‘Blind Getrouwd’. Iedereen is ervan overtuigd dat Candice en Marijn het wel zullen halen. Toch kreeg Candice af en toe ook kritiek na enkele uitspreken die ze deed.

“Achteraf bekeken had ik misschien beter af en toe mijn mond gehouden”, lacht Candice in een gesprek met weekblad Story. “Ach, ik vond het vooral belangrijk om mezelf te blijven. Marijn moet me aanvaarden zoals ik ben. Voor buitenstaanders is het misschien choquerend dat ik zo rechtuit ben.”

“Soms is het jammer dat je geen invloed hebt op de beelden die gekozen worden”, vindt Candice. “Marijn en ik hadden ook heel serieuze gesprekken, maar niet per se altijd voor de camera. Voor mij draait het om de match met mijn man, niet om wat de mensen denken. Natuurlijk is het fijn als iedereen je graag ziet, maar je moet dat kunnen loslaten.”

"Ik steek mijn tijd liever in andere zaken"

Ook haar kookkunsten stonden al meermaals ter discussie. “Ik heb vier jaar alleen gewoond, ik trek dus mijn plan in de keuken met kant-en-klare maaltijden of eenvoudige gerechten”, zegt Candice. “Maar ik heb de experten gewaarschuwd: match mij niet met een man die verwacht dat ik dagelijks vers kook. Dat zal niet gebeuren."

"Ik steek mijn tijd liever in andere zaken. Ik hou er ook niet van om op vaste tijdstippen te eten. Ik ben een los en avontuurlijk persoon. Misschien dat dat verandert zodra er kinderen zijn."

Populair

Laatste nieuws