-->

Gert Verhulst grijpt in bij Jeroom: "Ik moet hem dat toch duidelijk maken, hoor”

Gert Verhulst grijpt in bij Jeroom:
Zaterdag 17 April 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Aanstaande maandag is het zover: dan presenteren Gert Verhulst en James Cooke voor het eerst hun nieuwe televisieprogramma ‘De Cooke & Verhulst-show’. Dat doen ze echter niet alleen. Elke dag zit er een vaste BV bij hen aan tafel, die ze vragen wat hen is op­gevallen.

“De sidekick op maandag is ­meteen de spannendste factor, want dat is Jeroom. “Dat moet je hebben in je show”, zegt James Cooke in Het Nieuwsblad. “Iemand bij wie je niet weet wat er zal gebeuren. Waarschijnlijk gaan we hem af en toe uit zijn comfortzone halen.” Gert Verhulst vult aan: “We gaan hem vooraf duidelijk maken dat niet alles wat hij zegt om te lachen hoeft te zijn. Ik wil hem over bepaalde dingen uit de actualiteit zijn gedacht horen zeggen.” 

Dinsdag schuift de Nederlandse Marc-Marie Huijbregts mee aan tafel. “Hij bereidt zich niet voor. Hij is heel ad rem, kan snel op iets inspelen. Een uniek talent. Over heel veel dingen heeft hij ook een raar verhaal”, lacht James. “Ik weet niet of die allemaal waar zijn, maar hij vertelt ze wel zo.” 

Rani De Conick en Erik Van Looy

Rani De Coninck is de vaste gast voor Woensdag. “Van Rani worden wij ­altijd vrolijk”, aldus James. “En we denken dat heel Vlaanderen blij van haar zal worden. Bij haar vind je altijd een lach. En niet onbelangrijk: met Rani hebben we een vrouw in ons midden.”

Erik Van Looy maakt zijn opwachting op donderdag. “Hij is dan weer iemand die kan meespreken over alles. En stel dat er een première is van een film, dan is het evident dat we dat thema behandelen op donderdag, als hij er is”, zegt Gert. “Maar hij zal niet alleen daarover spreken. Hij heeft al een miljoen vragen gesteld in ‘De Slimste Mens’. Als hij nog maar een tiende van die antwoorden heeft onthouden, dan weet hij nog zeer veel.”

TAGS  I  Gert Verhulst  I  James Cooke  I  De Cooke & Verhulst-show  I  Jeroom  I  Erik Van Looy  I  shownieuws