-->

Verschrikkelijke periode voor Lena, de vriendin van Herman Brusselmans: “Zo veel ruzie”

Verschrikkelijke periode voor Lena, de vriendin van Herman Brusselmans: “Zo veel ruzie”
Zaterdag 17 April 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I  

Herman Brusselmans deed enkele weken geleden het medialandschap op zijn grondvesten daveren met de uitspraak dat hij en zijn vriendin Lena nadenken over kinderen. Lena zelf geeft in NU meer uitleg.

“Dat hele gedoe over dat kind? Echt bullshit”, zegt ze. “Alsof wij daar echt serieus mee bezig zijn. Blijkbaar niet, aangezien dat kind er nog niet is.” Kinderen zijn dus nog niet meteen aan de orde volgens Lena. “Alsof ik hier met mijn eierstokken sta te klepperen. Niet, dus. Ik wil best zwanger worden, maar dan op mijn 37 of zo. Maar door Hermans leeftijd moet ik er wel over nadenken. Het is wel een ­beetje nu of nooit. Als het gebeurt, maken we er het beste van.”

Lena wilt dus ooit wel kinderen. “Uiteindelijk ben je toch benieuwd naar zo'n kind”, aldus Lena. “Juist omdat ik zelf geen familie of gezin heb. Ik had een vader, een moeder en een zus. Maar mijn moeder stierf toen ze vijftig was (zij overleed na een langdurige strijd tegen kanker, nvdr.), mijn vader leerde een nieuwe vrouw kennen die echt het omgekeerde van mijn moeder was.” 

"Opeens ging ik van een gezin van vier naar geen gezin meer"

“Zijn nieuwe vrouw en ik, dat was echt water en vuur”, vervolgt Lena. “Daar kwam veel ruzie van, hij heeft mij zo'n beetje uit het huis gezet. En mijn zus, die ging in een andere stad wonen. Opeens ging ik van een gezin van vier naar geen gezin meer. Toen dacht ik: nu ga ik gewoon mijn zin doen. En ik heb ook echt alles gedaan wat God verboden had. Maar altijd binnen de perken, hoor", lacht ze.

TAGS  I  Herman Brusselmans  I  shownieuws