Kijkers van ‘Thuis’ halen verschroeiend uit: “Hoe achterlijk kun je zijn?” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Thuis’ halen verschroeiend uit: “Hoe achterlijk kun je zijn?”

Kijkers van ‘Thuis’ halen verschroeiend uit: “Hoe achterlijk kun je zijn?”

Gisteren vierde ‘Thuis’ zijn 5.000e aflevering. Er werd heel fel naartoe geleefd, vooral door de kijkers, die op een speciale onthulling of ontknoping zaten te wachten. Dit bleef echter uit, tot groot ongenoegen van velen.

“De laatste dagen was er een mooie opbouw”, zegt een fan op de ‘Thuis’-fanfora. “Maar het moment zelf had ik het toch wat spannender verwacht, hoor! Wat een teleurstelling, zeg!” “Wat een saaie aflevering was me dat?”, aldus een ontgoochelde kijker. “En dat voor de 5000e aflevering te zijn?! En die stomme Lexi laten achtervolgen in plaats van Dieter en Tim! Hoe achterlijk kun je zijn?”

"Voor zo’n feestaflevering was dit echt ‘a bummer’"

“En Lexi kon niet in de auto blijven wachten tot Jacques terug in de auto stapt nadat hij uit het tankstation komt? Of denkt ze misschien dat hij er te voet of met de taxi vandoor is? Zo dom!” Een andere kijker reageert: “Aan de 5000e aflevering was helemaal niks spannend. Het was een gewone aflevering, maar we zitten nog altijd op iets spannends te wachten!”

“Super teleurgesteld, mannekes!”, lezen we nog. “Echt waar! Het was wel spannend ja, maar gewoon even spannend als de rest van de week. Ik had echt zó veel beter verwacht! Beter, meer, langer… Voor zo’n feestaflevering was dit echt ‘a bummer’.”

“Was dit alles voor de 5000e aflevering? Wat een teleurstelling. De vorige dagen waren véél spannender! En kom niet af met het hele corona-verhaal, hè. Zelfs met dit in het achterhoofd kunnen de scenaristen beter dan dit.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws